2015. szeptember 11., péntek

Régen nem írtam, most kevesebb a kezelés, más dolgokra kell koncentrálnunk. Például az elázott kezelőhelyet tettük rendbe, illetve most másikat keresünk...

Azért van néhány jó hír most is.

Az a hölgy, aki pánikbetegséggel fordult hozzánk, ma megkérdezte: "Nem akarsz felvinni a gyógyult betegeid közé?" Gyakorlatilag egész augusztusban nem jutott el kezelésre, és az augusztus neki kritikus, mert az utóbbi két évben akkor jöttek a komolyabb rosszullétei, és erre most még a nagy meleg is rátett. De azt mesélte, ha néha feszült is lett, tudta kezelni, meg tudta nyugtatni magát. Sőt, ma mesélte, hogy a klausztrofóbiája is elkezdett javulni: egyáltalán megfontolta, hogy beszálljon egy liftbe. Ilyen, azt mondja, nagyjából 20 éve nem fordult elő vele.

Egy idős hölgyet is kezelek most, aki két éve az első "saját" betegem volt. Ő már elmúlt nyolcvan éves, két éve az orvosok által nem magyarázott lázból és köhögésből gyógyult meg a Jinjutsu által, most gyomorpanaszokra kérte a kezelést. Eddig három kezelést kapott, a gyomorpanaszai annyiban javultak, hogy rájött, hogy ha nem eszik este 6 után, akkor jól van. Így a harmadik kezelést már nem is erre kérte. Viszont az első kezelés után jelezte, hogy a fejéből elmúlt a lüktető nyomás, amit addig érzett, a második kezelés után pedig azt mondta, a hátfájása szűnt meg teljesen aznapra, a kezelés után. Egy korábbi baleset miatt elcsúszott egy csigolyája, amit gerinctámasztó övvel tudnak csak korrigálni, de ezt nem szereti hordani, főleg nagy melegben. A második kezelés napján már nem kellett felvennie a kezelés után, és a harmadik kezelés végén is jelezte, hogy fájdalommentes a háta.



It's been a long time since my last post: we've had fewer treatments recently and had to focus on different things such as tidying up the storm-stricken treatment center as well as looking for a new location for it...

There's still some good news though.

The lady who turned to us for help with her panic disorder asked me today "Don't you want to list me as a healed patient?" She didn't make it to the treatment center in whole August, even though August has been a difficult month for her in the last two years, with most of her panic attacks coming upon her in this very month, which was now aggrevated by the extreme heat. She told me, however, that even though she did feel tense at times, she always managed to deal with it and soothe herself. Moreover, she said today that her claustrofobia had begun to ease: at one point, she'd considered getting into a lift, a thing that had not happened to her in 20 years.

I've also been treating an elderly lady, who was my first "own" patient two years ago. She's over 80 years of age, and was healed two years ago by Jinjutsu from a fever and cough doctors could not explain. This time she asked that the treatment should target some stomach problems. She's received three treatments so far, and when she realized she feels well if she doesn't eat after six p.m., her symptoms eased, so she asked the third treatment to address another issue. After the first occassion, she remarked that the throbbing pressure she'd felt in her head until then was gone; after the second time, her backache disappeared for the rest of the day after the treatment. She also has a slipped disc resulting from an earlier accident that doctors have tried to correct with a spine brace, which she doesn't like wearing, especially when it's so hot. On the day of the second treatment, she did not need to wear it after the treatment, and she also noted after the third occassion that she's feeling no more pain in her back. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése